Energiefitsessie warmtepomp/groepsaanbod - Kampenhout/Steenokkerzeel

Inwoners van Kampenhout en Steenokkerzeel kunnen op dinsdag 13 oktober (19 uur) digitaal een infosessie bijwonen over warmtepompen en over het provinciaal groepsaanbod warmtepompen.

De gemeente Kampenhout organiseert samen met de gemeente Steenokkerzeel, Fluvius, Dialoog en 3Wplus energie een energiefitsessie.

Warmtepompen
Een warmtepomp haalt warmte uit de omgeving (lucht, grondwater of bodem) en gebruikt die om uw woning te verwarmen. Terwijl de meeste verwarmingssystemen volledig op (fossiele) brandstof of elektriciteit draaien, haalt een warmtepomp 70 tot 80 procent van haar energie uit de natuur. Maar is uw woning geschikt voor een warmtepomp? Welk type biedt de meeste voordelen? Dialoog zal meer informatie bieden over warmtepompen en de premies die u kan krijgen.

Provinciaal groepsaanbod
Het provinciaal groepsaanbod wordt ook toegelicht tijdens de sessie. Momenteel kan u inschrijven voor het groepsaanbod dakisolatie, muurisolatie, ramen en warmtepompen.

Wanneer
Op dinsdag 13 oktober om 19 uur kan u deze infosessie digitaal volgen. De link is eenvoudig op te vragen via onderstaand mailadres.

Hoe inschrijven?
Inschrijven is verplicht omwille van de coronamaatregelen via woonloket@kampenhout.be of 016 65 99 18.