Vacature kinderbegeleider Wemmel

Wil jij graag werken in een fijne en kindervriendelijke omgeving? Ben je op zoek naar een job met veel voldoening en dankbaarheid? Stel je dan nu kandidaat om vrijwilliger of vaste kinderbegeleider te worden in kinderopvang Boomerang in Wemmel.

Wat houdt de job in?

De opvang van de kinderen van de Wemmelse basisscholen voor en na schooltijd en tijdens de middagpauze mee in goede banen leiden: dat is in een notendop wat we van jou als kinderbegeleider verwachten.

Aan welk profiel moet ik voldoen?

We zoeken iemand die een hart voor kinderen heeft en die op een speelse wijze omgaat met kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je kan in teamverband werken, bent flexibel en spreekt goed Nederlands. Heb je geen werkervaring of diploma? Geen nood, wij zorgen voor opleidingen en ondersteuning.

kinderen in het gras

Wat krijg ik als vrijwilliger?

Als vrijwilliger krijg je een vergoeding van 15 euro per gewerkt uur op school. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag.

Wat krijg ik als vaste begeleider?

  • een deeltijds contract van minstens 14 en maximum 25 uur per week
  • tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 8 euro per volledig gewerkte dag, een gratis hospitalisatieverzekering, een vergoeding voor het woon-werkverkeer, een fietsvergoeding, tussenkomst in het abonnement voor het openbaar vervoer en een consumptiecheque aan het einde van het jaar.

Meer weten over onze kinderopvang?

Kijk dan snel even op de pagina van Boomerang.

Tekenend kind

Nog vragen of je kandidaat stellen?

Lies De Vlaminck
Coördinator