SAM – Groepsopvang Strombeek-Bever

                        

Kinderopvang

Wie zijn we?

SAM is erkend door Kind en Gezin en biedt opvang aan 33 kinderen tussen 0 en 3 jaar in Strombeek-Bever. Deze opvang wordt verzorgd door 3Wplus, in samenwerking met de gemeente Grimbergen. Voor de kinderen van de gemeente betaalt Grimbergen per opvangdag een subsidiebedrag.

Alle kinderen zijn welkom bij ons. Kinderen die extra zorg nodig hebben, krijgen gepaste begeleiding. We willen dat je kind zich hier goed voelt. We zoeken naar wat je kind graag doet en wat het allemaal al kan. We zorgen voor speelgoed en activiteiten volgens de leeftijd, het tempo en de interesses van de kindjes. Hiervoor delen we de kinderen op in twee groepen.

Volg ons ook via facebook.

Openingsuren

De groepsopvang is elke werkdag open van 7u15 tot 18u15.

We vragen wel om je kindje 5 à 10 minuten voor sluitingstijd op te halen. Zo is er nog voldoende tijd voor mondelinge uitwisseling over de dag .  

Tarieven

SAM werkt inkomensgerelateerdDit houdt in dat de ouderbijdrage afhankelijk is van het gezamenlijk belastbaar beroepsinkomen van u en uw partner. Je kan jouw dagprijs berekenen via de website van Kind & Gezin – attest inkomenstarief.

Bij ‘documenten’ kan u een brochure hierover terugvinden met extra informatie. 

Bovenop de dagprijs betaalt u:

  • Luierverwerking: €1.90 /volle dag, €1,15/halve dag 
  • Administratieve kost: €3,50 /maand

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in onze opvang? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de verantwoordelijke.

De verantwoordelijke kijkt na of wij aan uw opvangvraag kunnen voldoen. Indien dit het geval is wordt u uitgenodigd voor een rondleiding en krijgt u de nodige documenten mee voor de inschrijving. Pas wanneer alle documenten ontvangen zijn en de waarborg van €250 betaald is, is uw inschrijving gegarandeerd.  

Indien we niet kunnen antwoorden op uw opvangvraag, wordt u opgenomen in onze wachtlijst.

Contact

Coördinator: Kathleen Debackere

Sint-Amandsplein 29, 1853 Strombeek-Bever

Sinds 4 november 2019 zijn we tijdelijk verhuisd naar Grotewinkellaan 103, 1853 Strombeek-Bever

GSM : 0491/86.72.16

sam@3wplus.be