Villa Rijckendael – Groepsopvang Strombeek-Bever

                        

Kinderopvang

Wie zijn we?

Villa Rijckendael is erkend door Kind en Gezin en biedt opvang aan 24 kinderen tussen 0 en 3 jaar in Strombeek-Bever. Deze opvang wordt verzorgd door 3Wplus, in samenwerking met de gemeente Grimbergen. Voor de kinderen van de gemeente betaalt Grimbergen per opvangdag een subsidiebedrag.

Alle kinderen zijn welkom bij ons. Kinderen die extra zorg nodig hebben, krijgen gepaste begeleiding. We willen dat je kind zich hier goed voelt. We zoeken naar wat je kind graag doet en wat het allemaal al kan. We zorgen voor speelgoed en activiteiten volgens de leeftijd, het tempo en de interesses van de kindjes. Hiervoor delen we de kinderen op in twee groepen.

Doordat wij eerder achterin gelegen zijn genieten wij hier van veel rust en toch zijn wij zeer makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

Openingsuren

De groepsopvang is elke werkdag open van 7u15 tot 18u15.

We vragen wel om je kindje 5 à 10 minuten voor sluitingstijd op te halen. Zo is er nog voldoende tijd voor mondelinge uitwisseling over de dag van jouw kindje.  

Tarieven

Villa Rijckendael werkt inkomensgerelateerdDit houdt in dat de ouderbijdrage afhankelijk is van het gezamenlijk belastbaar beroepsinkomen van u en uw partner. Je kan jouw dagprijs berekenen via de website van Kind & Gezin – attest inkomenstarief.

Bij ‘documenten’ kan u een brochure hierover terugvinden met extra informatie. 

Bovenop de dagprijs betaal je:

  • Luierverwerking: €1.90 /volle dag, €1,15/halve dag 
  • Administratieve kost: €3,50 /maand

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in onze opvang? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de verantwoordelijke, Paulien Pardon.

De verantwoordelijke kijkt na of wij aan uw opvangvraag kunnen voldoen. Indien dit het geval is wordt u uitgenodigd voor een rondleiding en krijgt u de nodige documenten mee voor de inschrijving. Pas wanneer alle documenten ontvangen zijn en de waarborg van €250 betaald is, is uw inschrijving gegarandeerd.  

Indien we niet kunnen antwoorden op uw opvangvraag, wordt u opgenomen in onze wachtlijst.

Contact

Coördinator: Paulien Pardon

Groteweinkellaan 106, 1853 Strombeek-Bever

GSM: 0497 49 87 67
villa.rijckendael@3wplus.be