Energie

Energiesnoeiers na vele maanden weer op huisbezoek

De energiesnoeiers van Energiehuis 3Wplus mogen na vele maanden opnieuw op bezoek bij mensen uit kwetsbare groepen om hen tips te geven voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Omwille van de coronacrisis konden onze energiesnoeiers zowel tijdens de eerste als tweede lockdown niet op huisbezoek voor het uitvoeren van energiescans. Sinds mei kan ons team, dat versterkt is met twee extra krachten, opnieuw op pad om bij mensen thuis op een coronaveilige manier langs te gaan om met tips en advies te zorgen voor lagere energiefacturen en een dalend energieverbruik.

In het moeilijke coronajaar 2020 konden onze energiesnoeiers uiteindelijk slechts 163 energiescans afwerken, een groot verschil met de net geen 600 scans die in 2019 werden uitgevoerd.

Behoor je tot de doelgroep en heb je interesse in een bezoekje van een van onze energiesnoeiers? Neem dan zeker contact met ons op via onze website

(De energiesnoeiers zijn actief in Asse, Bever, Beersel, Galmaarden, Gooik, Herne, Hoeilaart, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Kraainem, Overijse, Pepingen, Steenokkerzeel, Ternat, Wemmel)

Kaartje energiesnoeiers 3Wplus