Vacature woonconsulent Kampenhout (halftijds)

Wil je graag een actieve rol spelen in het woonbeleid van Kampenhout? Kijk je ernaar uit om burgers wegwijs te maken op vlak van wonen, premies en woonkwaliteit? Ben jij op je best in een administratieve functie waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en waarvoor je af en toe de baan op moet? Dan ben jij dé nieuwe, halftijdse woonconsulent Kampenhout waar de collega’s van Woonwinkel Noord naar uitkijken!

Wat doet onze woonconsulent in Kampenhout?

  • Via het gemeentelijk woonloket: burgers begeleiden bij het aanvragen van premies en het inschrijven voor een sociale woning, opvolgen van de procedure ongeschikt- /onbewoonbaarheid. Je besteedt hierbij bijzondere aandacht voor kwetsbare doelgroepen.
  • Dossierbeheer m.b.t. woonkwaliteit en verwaarlozing: controles inplannen, vaststellingen opvolgen, briefwisseling verzorgen,...
  • Activiteiten opvolgen ter ondersteuning van het woonbeleid in Kampenhout: in kaart brengen van de lokale woon- en huurmarkt, organisatie van infomomenten, …. Dit realiseer je in samenwerking met het partnernetwerk en de collega’s van 3W+ (jurist, woningcontroleur, beleidsmedewerker, coördinator van het project).
  • Uitwisseling van informatie tussen project (coördinator & collega’s) en gemeentediensten (ambtenaren en schepenen).
woonconsulent

Wie ben jij?

We kijken in de 1ste plaats uit naar een nieuwe collega met administratieve talenten! Correcte, regelmatige registratie van dossiers en consequente opvolging ervan zijn jouw ding. Je werkt ordelijk en gestructureerd. Je trekt uiteraard ook goed je plan: je kan je eigen werkzaamheden goed organiseren, taken werk je zelfstandig, juist en tijdig af. Elke stap in het dossier behandel je met de nodige discretie.

Je bent een betrokken collega, een echte teamspeler, maatschappelijk geëngageerd en communicatief. Je bent vlot in omgang met burgers en partners. Vragen beantwoord je graag op een eenvoudige en behulpzame manier. Je hebt een vlotte pen. Je bent flexibel op vlak van avondwerk (occasionele afspraken op dinsdagavond) en je neemt deel aan enkele infomomenten per jaar.

Wat vinden wij nog belangrijk? Dat je belangstelling hebt voor de huisvestingssector. Heb je niet meteen alle kennis in pacht? Er zal tijd voorzien worden om je kennis op korte termijn op te bouwen (Vlaamse Codex Wonen en premiebeleid), zodat je je gaandeweg wetten en reglementen eigen kan maken en deze juist kan kan interpreteren. Je hebt een bachelor diploma op zak (of je kan rekenen op gelijkgestelde ervaring).

Team Woonwinkel Noord

Wat biedt 3W+ jou?

Werkzekerheid: contract van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding.

Marktconforme verloning volgens paritair comité PC 329.01b, niveau B1c.

Maaltijdcheques €8, gratis hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, telewerken na een inloopperiode, kilometer- en fietsvergoeding (woon-werk, dienstverplaatsing), eindejaarspremie, laptop, fietsaankoopplan, voordelenplatform met interessante kortingen.

Een halftijdse job (met mogelijke uitbreiding van uren in de toekomst) in een organisatie waar de mens centraal staat, waar veel belang gehecht wordt aan de balans tussen werk en privé.

Je werkt een volledige dag op dinsdag, de overige dagen en werkuren worden in samenspraak met jou en de gemeente vastgelegd.

Een collegiale werksfeer: je komt terecht in een enthousiast team waar samenwerken centraal staat.

Een gevarieerde job die je zelf vorm kan geven. Je kan rekenen op een degelijke ondersteuning en opleidingen waar nodig.

Interessante verlofregeling: 35 vakantiedagen (in een voltijds regime) en een mooie arbeidsduurvermindering vanaf 50 jaar.

Plaats tewerkstelling: Gemeentehuis Kampenhout, Gemeentehuisstraat 9,1910 Kampenhout. Vaste overlegmomenten bij 3Wplus, Z.5 Mollem 250, 1730 Asse.

money

Wanneer kom je langs?

We ontmoeten jou graag snel voor een verkennend gesprek. Stuur vóór 21 november je motivatiebrief en CV naar coördinator Sabrina Van Eeckhout. Of contacteer haar indien je bijkomende vragen hebt: sabrina.vaneeckhout@3wplus.be | 0477 93 56 46

Bij 3Wplus vinden we gelijke kansen belangrijk en omarmen we ieders talent. Wij moedigen dus iedereen aan om te solliciteren, ongeacht origine, geslacht, functiebeperking of leeftijd.