3Wplus

Help jij 3Wplus om ‘miK Klimaatambassadeur’ te worden?

Ieder jaar gaan VOKA Vlaams-Brabant en de provincie Vlaams-Brabant op zoek naar een bedrijf dat actief inzet op klimaatneutraal en duurzaam ondernemen. 3Wplus diende zijn kandidatuur in en is één van de vier finalisten. Stemmen kan nog tot 6 december.

Waarom wij jouw stem verdienen? 

  • Met ons Energiehuis geven we ieder jaar vele honderden inwoners uit heel Halle-Vilvoorde advies over hoe ze hun woning energiezuinig en duurzaam kunnen maken. We helpen hen van a tot z zodat zowel hun CO2-uitstoot als hun energiefactuur omlaag gaat.
  • Met zonnepanelen op ons bedrijf in Mollem en batterij wekken we zo goed als al onze elektriciteit zelf op. En onze demowoning in Opwijk wordt met een warmtepomp, isolatie, een groendak, … een toonbeeld van duurzaamheid. Verder zetten we in op het verduurzamen van ons wagenpark.
  • Ons maatwerkbedrijf werkt ‘circulair’. Dat betekent dat onze arbeiders bij het restaureren van monumenten en renoveren van woningen bestaande materialen niet zomaar in de container gooien maar zoveel mogelijk hergebruiken. 
  • In onze kinderopvanginitiatieven kiezen we voor speelgoed met een lange levensduur. We trekken er zoveel mogelijk te voet op uit en gaan zuinig om met water. Jong geleerd is oud gedaan. 

Stemmen op 3Wplus kan tot 6 december via deze link.

Gepubliceerd op 28 oktober 2022