Opvang voor baby's, peuters en schoolgaande of zieke kinderen

Op heel wat locaties verspreid in de regio Halle-Vilvoorde zorgen we er met 3Wplus Kinderopvang voor dat kinderen van 0 tot 12 jaar in de beste omstandigheden worden opgevangen. Zo bieden we opvang aan voor baby’s, peuters en schoolgaande kinderen buiten en tijdens de schooluren. Zieke kinderen vangen we thuis op.

Vind een plekje via het digitaal loket kinderopvang

Een plekje in de kinderopvang vinden voor je kind, is niet altijd even eenvoudig. Daarom ondersteunt 3Wplus Kinderopvang gemeenten bij de uitbouw van een digitaal loket kinderopvang.

Waarvoor kan ik het digitaal loket kinderopvang gebruiken?

  • Als ouder kan je er het aanbod aan kinderopvang voor zowel baby’s en peuters (0 tot 3 jaar) als schoolkinderen in de deelnemende gemeenten raadplegen.
  • Als ouder kan je online een aanvraag voor opvang van je baby of peuter registreren. Die aanvraag wordt nadien behandeld door de deelnemende opvanginitiatieven. Verschillende gemeenten uit Halle-Vilvoorde doen al mee.

    Bezoek digitaal loket

Kinderopvang voor gemeenten

Gemeenten uit heel Halle-Vilvoorde kunnen voor verschillende soorten kinderopvang een beroep doen op 3Wplus. 

Onthaalouder worden

Wil je graag als zelfstandige onthaalouder baby's en peuters opvangen in de warmte van jouw huis in Roosdaal, Grimbergen, Opwijk, Zaventem of Vilvoorde? Sluit je dan aan bij onze dienst De Tovertuin.

Neem contact op

Een algemene vraag voor 3Wplus Kinderopvang? Die kan je stellen via kinderopvang@3wplus.be

Nele Macharis
Teamleider welzijn (algemene coördinatie)
Tessa Moreels
Beleidsmedewerker
Kelly Schurmans
Pedagogisch medewerker

Heb je een klacht?

Het valt niet uit te sluiten dat je een klacht hebt over de werking van onze kinderopvang. Wij staan hier zeker voor open. We vragen om je klacht door te spelen aan onze directeur per brief (adres: Z.5 Mollem 250 1730 Asse) of via e-mail.

Lees hier meer over onze klachtenprocedure.