Paviljoen

Het Paviljoen biedt opvang aan 23 kinderen tussen 0 en 3 jaar in Diegem (Machelen). We zijn erkend door Kind & Gezin.

Vind de nodige info snel terug

Waar staat het Paviljoen voor?

Het Paviljoen ontvangt kinderen in een huiselijke en vertrouwelijke sfeer. Elk kind wordt benaderd als uniek met eigen mogelijkheden, talenten en beperkingen. 

Alle kinderen zijn welkom. Kinderen die extra zorg nodig hebben, krijgen gepaste begeleiding. We zoeken telkens naar wat je kind graag doet en wat het allemaal al kan. We zorgen voor speelgoed en activiteiten volgens de leeftijd, het tempo en de interesses van de kindjes. 

De kinderen worden opgedeeld in twee groepen: baby's-kruipers en peuters. De gemeente Machelen ondersteunt de werking van het Paviljoen. 

Wanneer is het Paviljoen open?

De groepsopvang is elke werkdag open van 7 tot 18.30 uur. We vragen wel om je kindje 5 à 10 minuten voor sluitingstijd op te halen. Zo is er nog voldoende tijd om te bespreken hoe de dag is verlopen. 

Waar bevindt het Paviljoen zich?

Het paviljoen bevindt zich in de Kerktorenstaat 31, 1831 Diegem. 

Hoeveel kost opvang in het Paviljoen?

Een deel van onze opvangplaatsen worden ingezet onder het inkomenstarief. Dit houdt in dat de ouderbijdrage afhankelijk is van het gezamenlijk belastbaar beroepsinkomen van jou en van jouw partner. Je kan jouw dagprijs berekenen via de website van Kind & Gezin: Bezoek de website 

De andere plaatsen zijn onder het tarief vrije prijs. Het tarief voor de vrije plaats is 35 euro. 

Bovenop de dagprijs betaal je in beide tarieven nog extra voor: 

  • Luierverwerking: 2,05 euro voor een volle dag; 1,24 euro voor een halve dag  
  • Administratieve kost: 3,78 euro per maand. 
Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Ben je geïnteresseerd in onze opvang?  

Via https://opvang.vlaanderen kan je jouw aanvraag voor ons kinderdagverblijf te Machelen registreren. Met vragen over de werking van deze website kan je terecht bij loketkinderopvang@machelen.be.  

Wanneer wij aan je opvangvraag kunnen voldoen, word je uitgenodigd voor een bezoek en krijg je de nodige documenten mee voor de inschrijving. Pas wanneer alle documenten ontvangen zijn en de waarborg van 250 euro is betaald, staat jouw inschrijving vast. 

Aarzel niet om contact op te nemen met de verantwoordelijke mocht je nog vragen hebben. 

Hoe kan ik het Paviljoen contacteren?

Julie Bomans
Coördinator Paviljoen
Imane Ebhil
Pedagogisch coach