Kinderopvang

Onthaalouder worden mét vast contract bij 3Wplus? Stel je vóór 17 mei kandidaat

Wil je graag als onthaalouder baby's en peuters (gemiddeld vier) opvangen in de warmte van jouw thuis in Affligem, Dilbeek, Grimbergen, Liedekerke, Londerzeel, Machelen, Merchtem, Opwijk, Roosdaal, Ternat of Wemmel? Stel je dan nu kandidaat om als vaste werknemer bij onze dienst De Tovertuin aan de slag te gaan.

Het onzekere zelfstandigenbestaan zorgt ervoor dat steeds minder mensen zich geroepen voelen om aan de slag te gaan als onthaalouder. Net daarom wil de dienst voor onthaalouders (DVO) ‘De Tovertuin’ van 3Wplus kandidaat-onthaalouders een vast contract van onbepaalde duur aanbieden. De lijst van voordelen is lang: 

Opvang van vier kinderen | 3Wplus gaat resoluut voor kwaliteitsvolle kinderopvang. Als onthaalouder vang je in je eigen woning of huurwoning gemiddeld vier kinderen op, die je al je aandacht kan schenken. We zorgen voor vormingen en dagelijkse ondersteuning. 

Goede verloning | Hard werk mag beloond worden. Ontvang niet alleen een aantrekkelijk en vast loon tussen 2200 en 2400 euro, maar ook dubbel vakantiegeld, een onkostenvergoeding en maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag. 

Geen zorgen bij ziekte | Je krijgt de zekerheid van een gewaarborgd maandloon, zelfs in geval van ziekte. Je kunt met een gerust hart focussen op je herstel, zonder financiële zorgen. 

Voldoende vakantie | Geniet van welverdiende rust met onze 20 wettelijke vakantiedagen, 10 extra vakantiedagen en 10 betaalde wettelijke feestdagen. Ouderschapsverlof, tijdskrediet, omstandigheidsverlof … geven je de mogelijkheid om op adem te komen. 

Geen administratief werk | Je hoeft je als onthaalouder bij 3Wplus niet bezig te houden met papierwerk. De toewijzing van kinderen, de facturatie, … alles wordt door de coördinatoren voor jou gedaan. Zij helpen je ook bij de opstart. 

Is jouw interesse gewekt? Stel je dan nu kandidaat via dvo@3wplus.be en we nodigen je snel uit voor een gesprek. Meer info via 3wplus.be/vacatures/onthaalouderworden en 3wplus.be/de-tovertuin